Planuri pentru weekendul de Rusalii

Planuri pentru weekendul de Rusalii

Inca nu e prea tarziu sa ne facem planuri pentru weekendul de Rusalii. Weekendul care urmeaza este unul prelungit – luni, 20 iunie 2016, suntem liberi! Asa ca putem profita de acest liber (asta daca si vremea tine cu noi) pentru a planui o iesire frumoasa.

Ne gandeam sa exploram cateva din cele mai populare idei de mini-vacanta. Incepem astazi cu urmatoarea lista:

Shopping la Bucuresti: Capitala tarii e zambitoare si insorita zilele astea, asa ca va invitam la mall la cumparaturi, la o plimbare prin Herastrau sau in vizita la Muzeul Antipa. Iata o idee de excursie in cuplu sau de familie.

Castelul Peles din Sinaia isi deschide portile pentru zeci de vizitatori din tara si din strainatate in fiecare zi, iar weekendurile sunt in mod special pline de entuziasm si de oaspeti. Dupa vizita va puteti plimba prin gradinile castelului sau puteti explora padurile racoroase din munti. Coborand in oras, puteti savura o halba de bere si o pizza intr-unul dintre restaurantele cochete de aici si puteti vizita Muzeul Trenuletelor din Gara Sinaia inainte de a va intoarce.

In judetul Brasov, puteti sa ii vizitati pe simpaticii si blanosii ursi carpatini in Rezervatia de la Zarnesti. Optzeci de ursuleti traiesc aici in pace in cadrul luxuriant al padurilor dimprejurul orasului Zarnesti. Ii puteti vizita de marti pana duminica.

Imbatati-va cu mirosul de tei la Parcul Bucov de la iesirea din Ploiesti. Dupa o plimbare prin padure, nu uitati sa vizitati si prietenii necuvantatori de la Zoo. Gradina Zoologica din Bucov este o atractie atat pentru copii, cat si pentru adulti, fiind, de fapt, inca un parc in interiorul Parcului Constantin Stere. Puteti ajunge aici fie cu transportul in comun, fie cu o masina inchiriata de la Ploiesti car rental. Astfel, puteti vizita si Muzeul Ceasului din Ploiesti pe drumul de intoarcere.

George

George