Cazinoul din Constanta

Cazinoul din Constanta

Cu totii stim ca , cazinoul din Constanta este un simbol. Insa putini stim care este povestea ascunsa a cazinoului. In afara de faptul ca are un stil arhitectural foarte diferit , are si o poveste de iubire ascunsa intre peretii sai vechi.

Arhitectul cazinoului, Daniel Renard, a construit mareata cladire in urma unei deceptii:marea sa iubire a trecut in nefiinta in urma unei boli care in acea perioada era netratabila. Arhitectul , s-a axat pe constructia cazinoului dupa ce aceasta a murit si a incercat sa construiasca ceva diferit, desi a fost foarte criticat la momentul acela.

De asemenea, cazinoul ascunde si alte tragedii . Se spune ca oamenii care se duceau acolo la jocurile de noroc si pierdeau ,de cele mai multe ori sfarseau in valurile marii .

Desi are povesti foarte triste , cazinoul din Constanta ramane unul dintre patrimoniile nationale , cu un stil arhitectural deosebit , diferit care merita vizitat

Bineinteles, daca vreti sa ajungeti la Constanta si nu aveti masina , sau aceasta este in service puteti oricand sa apelati la inchirierea un masini . Drumul catre mare si catre distractie va fi mult mai frumos .

 

 

 

George

George